Türkiye Tayfası Ubuntu İndir Wiki Sudo Anketler İletişim APT Nasıl Bağlantılar E-Posta
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Ubuntu Türkiye Forum
Duyurular: Ubuntu TR Opera Eklentisi: http://forum.ubuntu-tr.org/index.php/topic,11097.0.html

Ubuntu / Kubuntu / Xubuntu / Linux Mint / Nexenta OS Türkiye - www.ubuntu-tr.org      TR - EN
Sayfa: [1] 2 3 ... 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ubuntu 9.10 (Karmic Koala) Resmi CD dağıtımı başladı!  (Okunma Sayısı 3858 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ironic
Genel Koordinatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 18 Ekim 2009 - 14:15:13 »

29 Ekim' de çıkması planlanan yeni Ubuntu sürümü, Karmic Koala  için ücretsiz CD gönderimi hizmeti kapsamında ön istekler alınmaya başladı.

Ubuntu (Gnome ) CD isteğinde bulunmak için;

https://shipit.ubuntu.com/

Kubuntu (KDE ) CD isteğinde bulunmak için;

https://shipit.kubuntu.org/

CD isteği nasıl yapılır bilmiyorsanız Tıklayın.

Not 1: Ubuntu kararlı sürümünün resmi duyurusu yapıldığı anlarda sunuculardan ve torrent üzerinden Ubuntu' nun hazırladığı dağıtımlar indirilmeye sunulacaktır.

Not 2: Açacağınız tek hesapla ( ya da mevcut hesabınızla) hem Ubuntu hem de Kubuntu sitesinden CD isteyebilirsiniz. Ubuntu ya da Kubuntu CD lerinden 1' er tane hiçbir özel sebep bildirmeden isteyebilirsiniz ama Herhangi birisinden 1 ' den fazla CD isteğinde bulunmak için özel bir sebep bildirmelisiniz.

Not 3: Yaptığınız istek belli bir değerlendirme sürecinden sonra karara bağlanacaktır. Eğer onaylanırsa tahmini teslim süresi size bildirilecektir.

Not 4: CD dağıtım hizmeti sadece 32 bit sürümler içindir. 64 bit kullanmak isteyenler Ubuntu resmi sitesinden indirebilirler.

Malik
Siyah Çay
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 18 Ekim 2009 - 14:24:37 »

Bundan iki gün önce ubuntu cd siparişi verelim dedik ama şimdiye kadar istediğiniz cdlerle cd limitinizi doldurdunuz lütfen internetten indirin diye komik bir hata aldık. Acaba böyle bir uyarıyı başka alan var mı?

Bir şey öğrenmek istediğimde dışarı çıkar ve benden daha çok bilen birisini bulur ona sorarım. Bazen çok kazık sorarım!!!

Linux bir felsefedir, felsefe öğretidir, öğreti bilim ve düşüncedir, bilim ve düşünce özgürlüktür, özgürlük ise linuxdur. Yani Linux herşeydir.
kcarakilic
Taze Yapraklar
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

kcarakilic

« Yanıtla #2 : 18 Ekim 2009 - 14:44:07 »

Evet aynı hata bende de var..
"You have already received our maximum number of allowed shipments. Please download the CD image and record it yourself. "

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK
Malik
Siyah Çay
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 18 Ekim 2009 - 14:46:06 »

@kcarakilic, şimdiye kadar kaç tane sipariş verdiniz acaba?
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2009 - 14:56:17 Gönderen: Malik » Logged

Bir şey öğrenmek istediğimde dışarı çıkar ve benden daha çok bilen birisini bulur ona sorarım. Bazen çok kazık sorarım!!!

Linux bir felsefedir, felsefe öğretidir, öğreti bilim ve düşüncedir, bilim ve düşünce özgürlüktür, özgürlük ise linuxdur. Yani Linux herşeydir.
keiser_soze
Ubuntu Türkiye Tayfası
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaşlandıkça Katıra Gidiyor...

« Yanıtla #4 : 18 Ekim 2009 - 14:55:36 »

Aynı uyarıyı bende alıyorum. Genel bir hata olsa gerek.

Malik
Siyah Çay
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 18 Ekim 2009 - 14:58:58 »

@keiser_soze, genel bir hata olmadığına eminim çünkü başka bir hesaptan 5 adet sipariş verdim bile. Acaba şimdiye kadar kaç tane sipariş verdiniz? 50 civarı var mı? Diğer istediğimiz hesapta ilk siparişimizdi. Göndermedikleri hesapta ise şimdiye kadar 50 civarındaydı.

ironic
Genel Koordinatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 18 Ekim 2009 - 15:25:27 »

Ben dün akşam 1'  er tane istedim ve bir sorun çıkmadı. Şu ana kadar 12 tane istemişim.

keiser_soze
Ubuntu Türkiye Tayfası
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaşlandıkça Katıra Gidiyor...

« Yanıtla #7 : 18 Ekim 2009 - 15:54:07 »

8.04'ten beri bu dördüncü isteğim olsa gerek. 10dan fazla bile istemedim şimdiye kadar.

tasy
Çay Bahçesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 18 Ekim 2009 - 16:30:19 »

Ben 2 tane desktop 1 tane server istedim bakalım beklemedeyiz Gülümseme

canosayan
bir mükemmelin hikayesi
Ubuntu Türkiye Tayfası
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

merhaba windowslu, biz dostuz, barış için geldik

« Yanıtla #9 : 18 Ekim 2009 - 16:42:52 »

1 tane normal ubuntu istedim. onaylandı dedi. geçen sefer bir tanede kubuntu istemiştim hiç işe yaramadı yazık oldu.

geçen sefer bazıları dağıtacağım maksadı ile 20 tane falan istemişti. unutulmaması gereken şey her cd'nin canonical'a masraf yarattığı. Bu yüzden gereksiz yere istemezseniz çok daha iyi olur.

Malik
Siyah Çay
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 18 Ekim 2009 - 16:53:08 »

Ben sanmıyorum kimse gereksiz yere istesin. Sayının fazla olması gereksizliğinden değil veya canonical'a masraf yaptırmak veya bunu umursamamak değil, kişi sayısı kadar cdyi birden isteyip en azından kargo masrafını azaltmak. Eğer canonical fazla istiyoruz diye düşünüp bu uyarıyı veriyorsa ayıp etmiş Gülümseme. 20 cd isteyip tek kargo masrafı yapmak var 20 kişinin ayrı ayrı cd isteyip ayrı kargo masrafı yaptırması var. Fazla istediğimizde size de gereksiz görünmesi şaşırttı beni. Yani fazla isteyip napacaz yenmiyo içilmiyo sonuçta. Bir kullanımla 6 ay yetiyor.

kahraman masa esat
Yeşil Çay
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 18 Ekim 2009 - 20:36:55 »

8.10 Ubuntu, 9.04 Ubuntu ve 9.04 Kubuntu istemiştim daha önce şimdi bana limitin doldu demesi tuhafıma gitti.

ironic
Genel Koordinatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 18 Ekim 2009 - 20:53:57 »

Yoğunluktan sistemde bir hata oluşmuş galiba.

aynshtein
FCM Çeviri Tayfası
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ubuntu 9.10 Karmic Koala

« Yanıtla #13 : 18 Ekim 2009 - 21:57:54 »

Ben 64bit kullanıyorum. Orijinal 64 CD'm olmayacak demektir. Acaba, CD görsellerini indirebileceğim bir adres var mı? Gülümseme

Linux: Bilgisayarını bilgi saymaktan başka işlerde kullanmak isteyenler için...
Günlük: http://www.gozupek.com/
ironic
Genel Koordinatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 18 Ekim 2009 - 22:08:01 »

Ben 64bit kullanıyorum. Orijinal 64 CD'm olmayacak demektir. Acaba, CD görsellerini indirebileceğim bir adres var mı? Gülümseme

http://www.gnome-look.org/content/show.php/Ubuntu+9.10+CD%2BDVD+Label+|+Cover+art?content=113351
http://www.ubuntugeek.com/ubuntu-9-10-karmic-koala-cddvd-labels-and-stickers.html#more-2226

Sayfa: [1] 2 3 ... 8   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Ubuntu Türkiye Canonical Ltd. tarafından tanınmaktadır ve Yerel Türkiye Sitesi olarak onaylanmıştır.
Ubuntu markası ve logotipi Canonical'ın tescilli markasıdır. İçerik Creative Commons 2.5 ile lisanslanmıştır.
Hosting sponsoru Küre Hosting.