Full Circle Magazine (FCM) Çeviri Tayfası Desteklerinizi Bekliyor
Herkese merhabalar,
Bir süredir benim de dahil olduğum FCM Çeviri Tayfası, sizlerden gelecek destekleri bekliyor. Son zamanlarda çevirileri yetiştirmekte sıkıntılar çekiyoruz. Yaptığımız son toplantıda, çoğu arkadaşımız, yıl sonu sınavlarından dolayı çevirilere eskisi kadar zaman ayıramadığını ifade etti. Bunun neticesinde ekibe yeni üyelerin alınması için davet gönderme kararı aldık ve bu kararı duyurmak için talip oldum.
FullCircleMagazine ekibi tarafından hazırlanan ve internet kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan Full Circle Magazine dergisi, Ubuntu-tr FCM Çeviri Tayfası tarafından Türkçe'ye çevirliyor. Dergide bazı sabit başlıklarla birlikte her sayıda değişen konular da mevcut. Kimi konular, uzmanlık alanına göre paylaşılıyor. Geri kalanlar da, çeviri ekibinin talebi doğrultusunda dağıtılıyor. Sabit konular haricinde çoğu makale "ben bu makeleyi alırım" şeklinde talebe göre dağıtılıyor.
Eğer siz de İngilizce çeviri yapabiliyor ve ay içinde bir kaç saatinizi gönüllü olarak bizlere ayırabileceğinizi düşünüyorsanız, desteklerinizi bekliyoruz. Çeviri yapmak göründüğü kadar zor olmadığı gibi, ekipteki tüm arkadaşlar birbirine yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor.
Kısacası, Ubuntu'ya gönül veren ve Ubuntu'nun Türk kullanıcılar arasında daha fazla yaygınlaşmasını dileyenleri ekibimize davet ediyoruz. Dergi ile ilgili her türlü sorunuzu FCM Çeviri Tayfası ile paylaşabilirsiniz.
Ubuntu-tr.org FCM Çeviri Tayfası