Gönderen Konu: FreeMind: Özgür Yazılım Dünyasından Zihin Özgürleştirme Hareketi  (Okunma sayısı 2036 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı omerf

• Taze Yapraklar
  • *

Çok teşekkür ederim Bytan.
Tam bir acemi saçmalığı yaptim galiba. Cehaletle birlikte yeni şeyleri zorlama güdüsü de olduğunda böyle yan etkiler kaçınılmaz oluyor :). Gecenin bu saatinde imdadıma yetiştiğin için bir kez daha sağol. Halloldu... Ortamdaki herkese iyi geceler.
Omer

Çevrimdışı bytan

• Proje Sorumlusu
  • *
  • Painfullied Freedom
    • http://bytan.wordpress.com
Rica ederim @omerf.
Malum uğraşa uğraşa oluyor.. ;)
İyi geceler
"Askıdaki Çeviri" Yardımınızı Bekliyor.

"Ne beyin kaldı satacak, ne ciğer.
Sonunda ciğerciler de İngilizce öğrenip

ihtiyar said

• Ziyaretçi
Wİndows'ta ise zamanında MindJetPro'yu az kullanmamıştım. Özellikle de son sürümü Office 2007 ile resmen bütünleşiyordu. Ancak FreeMind gerçekten de güzel ve kaliteli bir uygulamma.

Fakat bu aralar ciddi ciddi FreeMind yerine BasKet kullanmaktayım.

ozgurlukicin'de görmüştüm BasKet programının tanıtımını ve çok hoşuma gitmişti. Ama Pardus'ta kullanılabiliyor. Ubuntu versiyonunu forumda sordum ama bilen çıkmadı ya da konuyu bilen bir arkadaş okumadı. Buradan tekrar sormuş olayım, BasKet'i Ubuntu'da kullanma şansımız var mı? Yoksa FreeMind'i deneyeceğim.

ihtiyar said

• Ziyaretçi
Wİndows'ta ise zamanında MindJetPro'yu az kullanmamıştım. Özellikle de son sürümü Office 2007 ile resmen bütünleşiyordu. Ancak FreeMind gerçekten de güzel ve kaliteli bir uygulamma.

Fakat bu aralar ciddi ciddi FreeMind yerine BasKet kullanmaktayım.

ozgurlukicin'de görmüştüm BasKet programının tanıtımını ve çok hoşuma gitmişti. Ama Pardus'ta kullanılabiliyor. Ubuntu versiyonunu forumda sordum ama bilen çıkmadı ya da konuyu bilen bir arkadaş okumadı. Buradan tekrar sormuş olayım, BasKet'i Ubuntu'da kullanma şansımız var mı? Yoksa FreeMind'i deneyeceğim.

http://forum.ubuntu-tr.org/index.php/topic,2582.msg74733.html#msg74733

Özür dilerim arkadaşlar, ben aramayı güzel yapmamışım bu sefer. :)