@heartsmagic, zaten bu insanoğluna bedava bişeyler dağıt da ne dağıtırsan dağıt hiç sorun değil gider alır. Ben şu ana kadar sizin dediğiniz gibi insanlara rastlamadım. Belki rastlasaydım benim de fikirlerim sizinki gibi olurdu. Zaten bu konuda konuşulanın cd sayısı ile bir bağlantısı yok. 1 tane isteyen kişiye bile o uyarı gitmiş. Yani cd sayısı ile uzaktan yakından alakalı bir şey değil. Ben de önce cd sayısı olarak düşündüm fakat alınan uyarı başka bir sebepten kaynaklanıyor. Şu ana kadar hiç sipariş edilmeyen bir adresten de denedik sadece 1 tane istedik yine aynı uyarıyı aldık. Şu anda tam anlattım herhalde demek istediğimi.
@canosayan, ben de cd isterken isteyen olursa veya alayım da arkadaşlarıma dağıtayım maksatlı istemiyorum. Kaç kişi bana da iste derse o kadar istiyorum. Herkes ayrı ayrı isteyeceğine toptan istiyoruz. Bunda hiç bir mahzur görmüyorum. Benim amacım cd konusunda birilerine fayda sağlamak da değil. İsteyen gider indirir isteyen sipariş verir. İsteyen ubuntusunu da silsin benim yapabileceğim bir şey yok. Ben kimseye karışamam isteyen istediği gibi hareket eder.Eğer daha faydalı olmak isteyen olursa internetten de indirebilir. Ben kendi adıma her zaman her ubuntu sürümünün bir tane orjinalini isterim. Bu güne kadar ubuntu-desktop tan başka bir şey de istemedim. Ne kubuntu ne de başka bir şey. Ve bir orjinal cd istemeye de devam edeceğim. Ha eğer canonical bundan rahatsızsa o zaman maliyetine + kargo parası da benden olacak şekilde gönderebilir. Benim bundan rahatsız olacağım bir durum olmaz. Yine isterim bir tane kendime. Belki ben şu ana kadar 50 den fazla sipariş verdim ama kimseye ikinci bir cd kalmadı. Ha eğer başka platformlarda başka kişiler gereksiz yere istiyorsa tepki onlara gösterilmeli. Benim bu konudaki mesajlarıma dikkat ederseniz hiç de öyle ukala veya gereksiz yere istemediğim belli olur.