Gönderen Konu: mp3 leri audio cd yapmak  (Okunma sayısı 386 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ğnome

• มนุษย์ ∞ 人™
  • Limonlu Çay
  • *
  • ®© 我们 باستمرا פארוואָस्वतंत्र
  • Dağıtım: UbuntuStudio/Mandriva/7
  • Sürüm: 9.10/2010/
Ynt: mp3 leri audio cd yapmak
« Yanıtla #15 : 14 Kasım 2009 - 19:03:36 »
Bu öyle ciddi, genele hitap eden bir yazı değil. Önemli olan, @vatansiz'ın sorununun çözülmesi...

@vatansiz'ın sorunundan ziyade birçoğumuzuda aydınlatığınız için teşekkürler.  :)
人道主义事务部已经降温。
加热后疯狂的人。
民机冻结。

Çevrimdışı kalender

• Çay Bahçesi
  • *
« Yanıtla #16 : 17 Kasım 2009 - 21:06:58 »
merhaba arkadaşlar benimde şöyle bir sorunum var vcd de dinlenme amaçlı mp3 cd si yapamadım, brasero ve k3b ile denedim, ses cd si ses projesi seçenekleri var ama mp3 leri seçtiğimde track a çeviriyor cd boyutu yeterli değil diyor yada veri cd si olarak atabiliyorum ama vcd veriyi tanımaz yardımcı olabilirmisiniz
Dal Rüzgara Küskün Değildir Ama Kırılmıştır Bir Kere!

Çevrimdışı GNUbuntu

• Harman Çay
  • *
  • Dağıtım: Ubuntu
  • Sürüm: 9.10
« Yanıtla #17 : 17 Kasım 2009 - 23:10:54 »
merhaba arkadaşlar benimde şöyle bir sorunum var vcd de dinlenme amaçlı mp3 cd si yapamadım, brasero ve k3b ile denedim, ses cd si ses projesi seçenekleri var ama mp3 leri seçtiğimde track a çeviriyor cd boyutu yeterli değil diyor yada veri cd si olarak atabiliyorum ama vcd veriyi tanımaz yardımcı olabilirmisiniz

mp3 parçaları veri cd si olarak atarsan vcd oynatıcının okuması lazım. Ben cd-vcd-mp3 oynatıcıda bu şekilde dinliyorum. Track'a (ses cd sine) çevirdiğin zaman haliyle mp3 lerin uzunluğuna göre, 15-20 parçadan fazla almaz.
Bir Ubuntu ve Pardus kullanıcısından sevgilerle...

Çevrimdışı ironic

• Genel Koordinatör
  • *
    • anlık günce sayfam
  • Dağıtım: Mandriva
  • Sürüm: 2010.0 KDE
« Yanıtla #18 : 18 Kasım 2009 - 00:32:32 »
Ben biraz araştırdım da mevcut CD yazıcılarda lisans sorunları yüzünden bir çözüm yolu yok. Belki çeşitli betiklerle yapılabilir. Ayrıca Nero Linux (ücretli ) sürümünde bu destek olabilir.
lucid kediciği pek saldırgan şu an.. sevdirmiyor kendisini..

Firefox Eklenti Listem - Bug #1